Westersingel 73 GRONINGEN

Westersingel 73 GRONINGEN

vraagprijs € 389.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 112 m2 -

vraagprijs

€ 389.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 389.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

UNIEK WOONCOMFORT IN HARTJE STAD

Dit prachtige appartement aan de Westersingel biedt u een zeldzame kans om levensloopbestendig te wonen midden in het bruisende stadsleven. Geniet van een royaal woonoppervlak, een actieve en hechte VvE en het comfort van een lift. Ideaal voor stadsliefhebbers die waarde hechten aan rust. Het appartement biedt uitzicht op de Martinitoren en het Noorderplantsoen ligt op steenworp afstand.

Welkom in dit fantastische appartement, gelegen aan de charmante Westersingel. Met een woonoppervlak van maar liefst 112 m² biedt deze portiekflat een zee van ruimte en talloze mogelijkheden om uw droomwoning te realiseren. Zodra u het gebouw betreedt, wordt u verwelkomd door een klassieke entree die direct een gevoel van grandeur en elegantie oproept. De lift brengt u moeiteloos naar uw verdieping, waar u bij binnenkomst in het appartement wordt getrakteerd op een indrukwekkend ruimtelijk gevoel.

De royale woonkamer, badend in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen, is de perfecte plek voor zowel ontspanning als vermaak. Stel u voor hoe u hier geniet van gezellige avonden met vrienden of familie, met de stadse energie als achtergrondmuziek. De twee ruime slaapkamers bieden volop privacy en comfort, ideaal voor een gezin of als thuiskantoor voor de moderne professional.

De actieve en hechte VvE zorgt ervoor dat het gebouw goed onderhouden blijft, wat bijdraagt aan een zorgeloos woongenot. Hoewel de woning een renovatie vereist, biedt dit een unieke kans om alles volledig naar eigen smaak en stijl aan te passen. Uw creatieve ideeën kunnen hier werkelijkheid worden, waardoor dit appartement echt uw eigen paradijs in de stad wordt.

Grijp deze unieke kans om van dit appartement uw droomwoning te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de potentie en charme van deze bijzondere woning. Wacht niet te lang, want deze kans wilt u niet missen!

BIJZONDERHEDEN

• Lift aanwezig
• Gezonde en actieve VvE
• Gemeentelijk monument
• Renovatie noodzakelijk
• 'As is-where is' en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Westersingel 73

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy