Waldadrift 2 B BEDUM

Waldadrift 2 B BEDUM

vraagprijs € 469.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 123 m2 -

vraagprijs

€ 469.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 469.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Ben je op zoek naar een FRAAIE VRIJSTAANDE WONING met SLAAP-/WERKKAMER op de BEGANE GROND, RUIME GARAGE en een ROYALE TUIN met zicht op het BEDUMERBOS!

Dit zijn enkele kenmerken van deze nette woning. Het geheel staat op een kavel van maar liefst 703 m² eigen grond en onderscheidt zich door de prettige leefruimte, veel lichtinval en de royale perceelgrootte. De inpandig bereikbare garage, de 3 slaapkamers en de ruime zonnige tuin op het zuidwesten maken het geheel compleet.

De woning is gesitueerd aan de rand van Bedum, daar waar je het dorp binnenkomt, in een woonomgeving direct tegenover het Bedumerbos, waar je een heerlijke wandeling kunt maken. Verder zijn sportvoorzieningen, basisonderwijs en het ruime winkelaanbod binnen handbereik en is er een prima openbaar vervoer verbinding en sta je met zowel de auto, als de bus of trein in 15 minuten in het bruisende centrum van de stad Groningen met haar culturele aanbod, opleidingsmogelijkheden en uitgaansgelegenheden. Alles bij elkaar is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Indeling begane grond:

Entree/hal met trapopgang, ruim toilet met fonteintje, L-vormige en lichte woonkamer van circa 35m2 voorzien van een moderne pvc vloer en openslaande deuren naar de tuin op het zuidwesten en het terras. Vanuit de woonkamer toegang tot de dichte keuken van circa 9m2 met nette keukenopstelling voorzien van een 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Bijkeuken van circa 5m2 met witgoedaansluitingen en opstelling voor de HR combiketel, toegang naar de ruime garage van circa 25m2 voorzien van een betonnen vloer, kanteldeur met loopdeur en gaskachelverwarming. Op de begane grond is tevens slaap-/werkkamer aanwezig van circa 14m2 met toegang naar de nette badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Indeling verdieping:

Overloop met ruime berging (mogelijkheid om in te richten als badkamer), 2 royale slaapkamers van circa 18m2 en 19m2 met de mogelijkheid om beide slaapkamers te splitsen, waardoor er 4 slaapkamers kunnen ontstaan.

Buiten/tuin:
Voortuin ligt op het zuiden en circa 9 meter diep en circa 21 meter breed. Beschut zonneterras op het Zuidwesten en aan de rechterzijde een brede oprit met parkeermogelijkheid van meerdere auto’s. De zijtuin ligt op het zuidwesten en grenst aan groenvoorziening met waterloop.

De heerlijke, verrassend ruime tuin is gesitueerd op het zonnige zuidwesten en bestaat voornamelijk uit gazon, terras en borders. De tuin biedt wel veel mogelijkheden om ergens te gaan zitten.

Voordelen van het woonhuis:
- Bouwjaar 1990, voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie plus dubbel glas;
- Energielabel C;
- Carport aanwezig van circa 18m2, naast de garage;
- Nog de mogelijkheid voor de Vaste Vergoeding van € 10.000,= via het IMG aan te vragen;
- Nog de mogelijkheid om SNN subsidie van € 4.000,= aan te vragen.
- De woning biedt veel mogelijkheden qua uitbouw, verbouw en veranderingen en daardoor geschikt voor
een brede doelgroep waaronder gezinnen;
- levensloopbestendig door slaapkamer beneden - is een extra voordeel;
- Bus stop praktisch voor de deur met rechtstreekse verbinding Groningen;
- Goed onderhouden;
- Vrij uitzicht op het groen;
- Eenvoudig mogelijkheid creëren open keuken.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Waldadrift 2 B

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy