Visserstraat 27 a GRONINGEN

Visserstraat 27 a GRONINGEN

vraagprijs € 295.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 94 m2 -

vraagprijs

€ 295.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 295.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Ouders met studerende kinderen opgelet! Prachtige bovenwoning in het centrum van Groningen met twee vrije kamers en riant dakterras.

INDELING

Op de eerste verdieping zijn twee ruime kamers en de keuken aanwezig. De kamer is aan de voorzijde is ca. 24 m² en heeft mooie grote raampartijen. De kamer aan de achterzijde is 18 m² met zicht op het dakterras en wordt leeg opgeleverd.
Er is een aparte keuken van ca. 7 m² met toegang tot het dakterras. De keuken is in 2024 vernieuwd en voorzien van losse apparatuur.

De tweede verdieping heeft ook twee kamers. De kamer aan de voorzijde is ca. 11 m² en beschikt daarnaast over veel bergruimte onder de schuine kap (vloeroppervlakte ca. 21 m²). De kamer aan de achterzijde is ca. 12 m² (vloeroppervlakte ca. 23 m²) en wordt leeg opgeleverd.
Op deze verdieping is ook de keurige badkamer (voorzien van douche, toilet en wastafel).

LIGGING

De woning ligt in de Visserstraat; een levendige zijstraat van de Oude Kijk in Het Jatstraat. Het Academiegebouw, Universiteitsbibliotheek en Harmoniegebouw liggen allemaal op wandelafstand. Ook het gezellige centrum van Groningen is te voet te bereiken.

BIJZONDERHEDEN

- Aanvaarding in overleg, kan spoedig;
- Twee kamers leeg (beide aan de achterzijde van de woning);
- Slapende VvE.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Visserstraat 27 a

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy