Van Brakelplein 4 b GRONINGEN

Van Brakelplein 4 b GRONINGEN

vraagprijs € 319.500 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 77 m2 -

vraagprijs

€ 319.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 319.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Prachtig en sfeervol jaren 30’ bovenwoning op een toplocatie met schitterend uitzicht op de van Brakelvijver. Deze leuke bovenwoning beschikt over een ruim dakterras, is gelegen in de geliefde Zeeheldenbuurt en bevindt zich op loopafstand van de binnenstad van Groningen. De woning bestaat uit 3 woonlagen en beschikt over 3 slaapkamers, twee zonnige balkons en een dakterras.

Indeling appartement:

Via de gemeenschappelijke trapopgang stap je binnen in dit sfeervolle en lichte appartement. Via de entree/hal, met trapopgang naar de eerste verdieping, stap je eerst binnen in de woonkamer. De keurige keuken aan de achterzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur en aansluitend een balkon op het zuidoosten. Vrijwel de gehele verdieping is voorzien van recent geplaatste (2020) kunststofkozijnen met tripleglas.

Indeling eerste verdieping:

Op deze verdieping vind je 2 slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer zich aan de voorkant bevindt, voorzien van kunststof kozijnen (draai-kiep ramen) en uitzicht op de vijver. De kleine slaapkamer is aan de achterzijde en voorzien van een vaste inbouwkast en kunststof kozijnen. Er is een moderne badkamer. Verder is er op de overloop een modern hangend toilet met fonteintje en toegang naar een zonnig balkon afgewerkt met lariks vlonders.

Indeling tweede verdieping:

De tweede verdieping geeft toegang tot een multifunctionele ruimte met tuimelraam en uitgebouwd met een dakkapel en dakterras. De ruimte is goed te gebruiken als slaap- en/of werkkamer en is voorzien van witgoedaansluiting en extra bergruimte achter de knieschotten. Het dakterras; gelegen op het zonnige oosten en een lekkere plek om tot rust te komen.

Voordelen van het appartement:

- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel en tripleglas en spouwmuur isolatie (2020)
- Levendige locatie in Groningen, mooi zicht op de Van Brakelvijver;
- Op korte (loop)afstand van het stadscentrum en uitvalswegen;
- Karakteristieke jaren '30 woning met modern comfort
- Heerlijk dakterras met uitzicht
- Energiezuinig wonen met label D, energiekosten €100,00 per maand
- Actieve VvE
- Goed onderhouden eigen CV ketel (2018) met onderhoudscontract
- Recent geschilderd

Mis deze kans niet en kom snel kijken. Dit appartement is perfect voor starters of iedereen die wil genieten van het beste van twee werelden: stads en sereen.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen