Strausslaan 22 a GRONINGEN

Strausslaan 22 a GRONINGEN

vraagprijs € 285.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 78 m2 -

vraagprijs

€ 285.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 285.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Bij dit 3-kamer appartement vind je rust, licht en ruimte. De woning is gelegen aan de zuidkant van Groningen. Het is een mooi appartement met een fijne woonkamer, twee slaapkamers en twee zonnige balkons om te genieten van alles dat Groningen-Zuid te bieden heeft.

Het appartement is gelegen in een keurig onderhouden complex in de populaire woonwijk Coendersborg, met onder andere winkels, scholen, verscheidene sportverenigingen en eetgelegenheden in de omgeving. De woning is gelegen naast Park Groenestein en straks ook op loopafstand van het Zuiderplantsoen. Binnen een kwartier sta je met de fiets op de Grote Markt of het centrum van Haren en met de auto ben je binnen enkele minuten op de A28 en A7.

Indeling begane grond:

Gezamenlijk portiek met intercom, brievenbussen en toegang tot de inpandige berging van circa 7 m² gelegen in het souterrain.

Indeling appartement:

Entree/hal voorzien van meterkast, keurig betegeld toilet met fonteintje en een vaste kast en opstelling van de elektrische boiler. De lichte L-woonkamer is circa 34 m² met toegang tot een balkon van circa 5 m² op het zuidwesten waardoor je hier tot in de late uurtjes van het zonnetje kan genieten. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is circa 14 m². Deze slaapkamer heeft zicht op het groene binnenterrein. De tweede slaapkamer is circa 8 m² en ook deze heeft zicht op het binnenterrein. De moderne keukenopstelling is circa 7 m² en is voorzien van een inductie-kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en koel- vriescombinatie. Vanuit de keuken is een tweede balkon te bereiken welke gelegen is op het noordoosten. Perfect voor het eerste bakje koffie van de dag! De moderne badkamer is circa 3 m² en voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel, handdoekenradiator en opstelling voor de wasmachine.

Voordelen van het appartement:

- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Voorzien van een moderne en lichte laminaatvloer:
- Fraaie binnendeuren, mooi passend bij het geheel van het appartement;
- Moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur van 2020;
- Voorzien van muur-, dak- en vloerisolatie plus dubbel glas;
- Verwarmd middels blokverwarming en warm water middels een elektrische boiler;
- Inpandige fietsenberging van circa 7 m² voorzien van elektra;
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 133,65 voor onbezorgd onderhoud.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Strausslaan 22 a

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy