Selwerderdwarsstraat 15 GRONINGEN

Selwerderdwarsstraat 15 GRONINGEN

vraagprijs € 349.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 67 m2 -

vraagprijs

€ 349.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 349.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Soms kom je een woning tegen waar alles klopt. Dit is met recht een droomhuis te noemen: prachtig gerenoveerd met behoud van authentieke elementen op steenworp afstand van het Noorderplantsoen. Een luxe designkeuken, twee ruime slaapkamers en een heerlijk zonnige stadstuin.

VERKOPER AAN HET WOORD

‘Waar ik direct op viel: de hoogte, het glas-in-lood en de trap. Dat in dit mooie straatje, de gemoedelijke buurt aan het Noorderplantsoen. ’s Ochtends hoor je alleen de vogels, zo rustig en tegelijkertijd loop je zo het bruisende centrum in. Met liefde heb ik er mijn thuis van gemaakt. Dat ik na bijna een leven lang Groningen in ga ruilen voor een plekje aan zee. Bijna net zo mooi ;)’

INDELING

Kom binnen bij Selwerderdwarsstraat 15; een klassieke schipperswoning die met liefde is gerenoveerd door de huidige bewoner. De entree geeft toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van fraai stucwerk en een sfeervolle eikenhouten vloer. Deze ruime woonkamer loopt over in de open keuken. De luxe designkeuken van het merk Bulthaup komt uit 2020 en is voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, koelkast, combi oven en vaatwasser. De keuken is zeer stijlvol afgewerkt met een handgebakken Marokkaanse Zelliges tegeltjes en een originele bakstenen muur. Via de keuken bereik je de bijkeuken met opstelling voor de wasmachine en droger. De bijkeuken biedt toegang tot de nette badkamer voorzien van douche en wastafel. Op de begane grond is tevens een separaat toilet aanwezig (voorzien van wandcloset en fonteintje). Aan de achterzijde is de verrassend ruime en zonnige stadstuin te vinden.

Op de eerste verdieping zijn twee sfeervolle en lichte slaapkamers van ca. 8 m² en 13 m² te vinden. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. De gehele bovenverdieping is voorzien van een houten vloer.

LIGGING

De Selwerderdwarsstraat is een rustige straat tussen de Selwerderstraat en de Plantsoenstraat. Wanneer je de straat uitloopt zie je het Noorderplantsoen al liggen. Hier kun je lekker genieten van de rust, wandelen of neerstrijken bij een van de vele omliggende horecagelegenheden. In de wijk zijn daarnaast vele voorzieningen te vinden. De binnenstad is lopend te bereiken. Er is daarnaast een goede busverbinding en ook station Noord ligt om de hoek. Deze gezellige buurt biedt de ideale balans tussen rust en het bruisende stadsleven.

Is dit jouw droomhuis? Neem snel contact op voor een bezichtiging!

BIJZONDERHEDEN

· Energielabel C;
· Elektra vervangen in 2016;
· Aanvaarding in overleg.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Selwerderdwarsstraat 15

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy