Rivierenhof 48 GRONINGEN

Rivierenhof 48 GRONINGEN

vraagprijs € 265.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 81 m2 -

vraagprijs

€ 265.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 265.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Heerlijk licht appartement in de gewilde Rivierenbuurt

Dit appartement ligt op de derde, tevens hoogste woonlaag van het complex en beschikt over een balkon aan de voor- en achterzijde, fijne doorzonkamer en twee ruime slaapkamers. Het betreft het grootste type appartement. Diverse voorzieningen zijn op loopafstand. Wil je de stad uit? Het station en de ringweg zijn om de hoek.

INDELING

Kom binnen in dit fijne appartement vanuit het afgesloten portiek en neem de trap naar de derde woonlaag. Hier bevindt zich de voordeur met toegang tot de ruime entree. Vanuit hier heb je toegang tot de twee slaapkamers, separaat toilet, keuken en de woonkamer. De woonkamer is ca. 34 m² en beschikt over grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Aan de achterzijde is tevens een deur naar het zonnige balkon op het zuiden van ca. 10 m². Aan de achterzijde is ook de keuken te vinden. De moderne keuken (2016) is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft ook toegang tot het ruime balkon. De keuken is voorzien van een ruime kast met aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken is tevens de douche te bereiken. In het appartement zijn daarnaast twee ruime slaapkamers te vinden. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 10 m² en is voorzien van twee inbouwkasten en daarnaast een balkon van ca. 2 m². De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 13 m² en voorzien van een wastafel en inbouwkast. Het appartement beschikt daarnaast nog over een praktische berging van ca. 5 m² waar je je fiets kunt stallen.

LIGGING

Het appartement ligt in het hart van de Rivierenbuurt. Deze gezellige buurt ligt direct achter het station en op steenworp afstand van de ringweg. In de wijk zijn diverse voorzieningen te vinden zoals winkels, huisarts en scholen. Zoek je liever de rust op? Het Sterrebos en het Stadspark zijn vlakbij!

BIJZONDERHEDEN
- Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
- Energielabel C;
- Onttrekkingsvergunning voor kamerverhuur aanwezig (4 kamers);
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €132,00 per maand.

Wordt dit jouw nieuwe droomplek? Bel snel voor een afspraak en ervaar dit fijne appartement zelf!

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen