Noorderbinnensingel 21 GRONINGEN

Noorderbinnensingel 21 GRONINGEN

vraagprijs € 219.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 65 m2 -

vraagprijs

€ 219.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 219.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Starters opgelet! Leuke benedenwoning met zonnige tuin op toplocatie

INDELING

Kom binnen bij Noorderbinnensingel 21; een karakteristiek pand aan de rand van het Noorderplantsoen. Via de entree kom je in de statige gang met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is een ruime (slaap)kamer van ca. 15 m² voorzien van mooie grote raampartijen. Via deze kamer loop je via de tussendeur zo door naar de ruime achterkamer van ca. 24 m² (tevens te bereiken vanuit de hal) met zicht op de tuin. Deze kamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige eethoek en woonkamer. Uiteraard behoort aan de voorzijde wonen en aan de achterzijde slapen ook tot de vele mogelijkheden. Daarnaast beschikt deze woning nog over extra bergruimte door de praktische trapkast. De badkamer is voorzien van wastafelmeubel, douche en toilet.

Aan de achterzijde is de aangebouwde keuken van ca. 8 m² te vinden. Deze keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en vrijstaande koelkast. De keuken beschikt daarnaast nog over een inbouwkast met een wasmachine en deur naar de tuin. De heerlijke tuin ligt op het zonnige zuiden en is voorzien van een fijne overkapping met loungebank.

LIGGING

Gelegen aan de prachtige rustige Noorderbinnensingel is deze locatie met recht ideaal te noemen. Achter het huis ligt het historische Remonstrants Gasthuis en de kenmerkende watertoren. Steek de straat over en loop het Noorderplantsoen in. Rondom het Noorderplantsoen zijn vele gezellige horecazaken te vinden. Het winkelcentrum 'de Beren' is loopafstand. Het stadscentrum is binnen vijf minuten fietsen te bereiken en de Zernike Campus en het Hoofdstation Groningen liggen op slechts tien minuten fietsafstand.

Is dit jouw droomhuis? Bel snel voor een bezichtiging en ervaar dit leuke huis zelf.

BIJZONDERHEDEN

- Voorzien van dubbel glas;
- Slapende VvE, wel ingeschreven bij de KvK en een collectieve opstalverzekering;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Aanvaarding in overleg, kan spoedig.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Noorderbinnensingel 21

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy