Muntinglaan 48 GRONINGEN

Muntinglaan 48 GRONINGEN

vraagprijs € 235.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 78 m2 -

vraagprijs

€ 235.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 235.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

*** WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING HELAAS NIET MEER MOGELIJK ***

Ben jij een starter op de woningmarkt of iemand die droomt van de perfecte mix tussen stadse voorzieningen en rust? Dan is dit jouw kans om de sleutels te bemachtigen van een prachtige portiekflat aan de zuidzijde van Groningen!

HIGHLIGHTS VAN DIT APPARTEMENT

IDEALE LIGGING
De portiekflat bevindt zich aan de zuidzijde van Groningen, gelegen in de Grunobuurt. Het appartement is gelegen op een kleine 3 minuten fietsen van het Overwinningsplein en 10 minuten fietsen van het stadcentrum van Groningen. Daarnaast zit je binnen 1 minuut op de ringweg. Faciliteiten zoals winkels, leuke restaurantjes, sportscholen en de huisarts zijn dus nabij gelegen. Verder kan je heerlijk het groen opzoeken, want het Sterrebos, Stadspark en binnenkort het Zuiderplantsoen liggen allemaal op een paar minuten fietsen.

RUIME LICHTE WOONKAMER
Voel de vrijheid in de riante woonkamer met eetkamer van samen circa 34 m² voorzien van grote ramen aan de voorzijde met veel lichtinval en mooi gestuukte wanden. De perfecte plek voor gezellige avonden met vrienden of ontspannen momenten na een drukke dag. Daarnaast verder 2 slaapkamers van respectievelijk 9 en 13 m² waarvan één met een vaste kast en de grootste met deur naar het balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zich een ruim balkon van circa 6 m² op het zuidwesten en een balkon aan de oostzijde van circa 8 m2 met de ochtendzon.

JOUW NIEUWE THUIS?
Stap binnen in dit ruime appartement van 78 m² en ervaar het zelf. Een actieve en hechte VVE, en met het energielabel D ben je verzekerd van een zorgeloos woongenot. Praktisch zijn deels de kunststof kozijnen met dubbelglas, deze zorgen voor goede isolatie en zijn onderhoudsvriendelijk. Daarnaast heeft de VVE een duurzaamheidscommissie aangesteld voor nog meer energiezuinige maatregelen voor de toekomst. In het souterrain bevindt zich een riante berging (ca. 19 m²), met voldoende ruimte voor zowel je fiets(en) als ook voor de berging van je (kerst)spullen. Het appartement ademt kwaliteit met dubbel glas en een moderne afwerking. De moderne keuken is voorzien van van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast-/vriezer en combi- magnetron. De woning beschikt over een moderne toilet en moderne badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel en handdoekradiator.

Voordelen van het appartement:
- Gelegen in de populaire Grunobuurt;
- Energielabel D;
- Modern toilet en badkamer (2018);
- Moderne groepenkast;
- De wanden van de woonkamer, hal en keuken zijn strak gestuukt (2018);
- Warmwatervoorziening middels een elektrische boiler, type bosch (2023);
- Op korte afstand van het NS hoofdstation;
- 2 slaapkamers;
- Zonnige balkons op het zuidwesten en oosten (ochtendzon);
- Interne (fietsen)berging voorzien van elektra (ca. 19 m²);
- Woonoppervlakte circa 78 m²;
- Gezonde actieve VVE, bijdrage € 133,54 p/mnd.
- voor de blokverwarming betaal je een voorschotbedrag van € 80,= p/mnd.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen