Mauritsstraat 3 b GRONINGEN

Mauritsstraat 3 b GRONINGEN

vraagprijs € 419.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 95 m2 -

vraagprijs

€ 419.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 419.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op zoek naar een unieke combinatie van stadse voorzieningen en duurzaam wonen? Deze prachtige tussenwoning is dé perfecte keuze voor stadsliefhebbers die verlangen naar comfort en modern wonen. Gelegen in de gezellige Oosterpoortbuurt biedt deze woning alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van het leven in de stad.

HIGHLIGHTS

Stadsvilla: Luxe en comfort midden in de stad
2 Slaapkamers: Ruime, lichte kamers voor optimaal woongenot
Zonnige tuin: Geniet van de zon in je eigen tuin op het westen
Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig wonen

INDELING

Kom binnen via de statige lange gang die toegang geeft tot de woonkeuken. Deze ruime keuken van ca. 20 m² is voorzien van inbouwapparatuur en veel bergruimte. De keuken heeft veel lichtinval aan beide kanten. De glazen deur aan de achterzijde biedt toegang tot de verrassend ruime stadstuin op het westen. De tuin is voorzien van een praktische houten berging. De tuin biedt veel privacy door de ligging aan de rustige buurttuin.

Op de begane grond is ook de meterkast en een ruime toiletruimte aanwezig. Neem de trap om de fijne woonkamer te bereiken. De woonkamer is ca. 27 m² en voorzien van drie openslaande deuren (Frans balkon) waardoor je geniet van heerlijk veel daglicht. Aan de achterzijde is ook nog een grote raampartij die prachtig uitzicht biedt over de tuin. Deze grote kamer biedt ook de ideale mogelijkheid voor een thuiswerkplek.

Op de tweede verdieping zijn twee fijne slaapkamers van ca. 9 m² en 12 m² te vinden, beide voorzien van Frans balkon. Op deze verdieping is ook de ruime badkamer te vinden. De badkamer is voorzien van wastafel, toilet, douche en ligbad. De overloop heeft ook nog een kast met de CV opstelling en ruimte voor de wasmachine.

LIGGING

Deze prachtige woning ligt in de groene Mauritsstraat. Een rustige straat in de bruisende Oosterpoortwijk op loopafstand van de binnenstad en station Groningen. In de wijk zijn vele voorzieningen zoals een school, huisarts, winkels en diverse horeca. Ben je een liefhebber van natuur? Naast de woning bevindt zich de prachtige buurttuin Oosterpoort waar je kunt genieten van de rust en de mooie flora en fauna. Ook het Zuiderpark en straks het Zuiderplantsoen zijn op steenworp afstand.

Enthousiast geworden? Bel snel voor een bezichtiging en ervaar deze heerlijke stadsvilla zelf!

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Mauritsstraat 3 b

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy