Lissabonstraat 1 b GRONINGEN

Lissabonstraat 1 b GRONINGEN

vraagprijs € 375.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 84 m2 -

vraagprijs

€ 375.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 375.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Wonen in het bruisende hart van de stad Groningen met alle voorzieningen direct bij de hand? Dat kan, in dit moderne appartement met een groot dakterras en gedeelde berging in het, onder architectuur gebouwde, appartementencomplex "De Witzenborg" bij de Westerhaven.

De woning is gelegen aan het begin van de Lissabonstraat, het appartement bevindt zich op de tweede woonlaag, aan de rustige kant van het gebouw. Vanwege de ideale ligging zijn het stadscentrum, de bushalte Westerhaven en het Centraal station binnen handbereik, tevens zijn diverse uitvalswegen voor de auto nabij. Parkeren kan aan de straat of er is de mogelijkheid om een buurtstalling te huren.

Indeling:

Op de begane grond is een afgesloten centrale entree/hal met videofoon, trappenhuis en lift. Op de tweede verdieping bevindt zich de entree van het appartement. De lichte woonkamer heeft een moderne open keuken van in totaal circa 48 m2 en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast-/vriezer, ook beschikt de keuken over veel kastruimte. Vanuit de woonkamer bieden de openslaande deuren toegang tot een ruim dakterras van circa 28m2 met een fraai zonnescherm, veel privacy en een heerlijke plek om tot rust te komen. De slaapkamer van circa 15m2, met veel lichtinval, geeft toegang tot een balkon van circa 5m2 met uitzicht op de A-kerk. Vanuit de hal nog een ruime inloopkast en bijkeuken met witgoed aansluitingen, opstelling voor de HR combiketel en WTW. De badkamer is netjes en voorzien van een ruime douche, hangend toilet en wastafelmeubel en voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- HR combiketel, type Intergas HRE, bouwjaar 2012;
- Gezonde VvE voor een onbezorgd onderhoud van het complex;
- Energielabel A, lage energielasten;
- Veel lichtinval;
- Badkamer voorzien van vloerverwarming;
- Groot dakterras met veel privacy;
- Mogelijkheid om slaapkamer te splitsen in 2 slaapkamers;
- De aanwezigheid van een Vaste Vergoeding via het Instituut Mijnbouwschade Groningen;
- De mogelijkheid van een SNN subsidie van € 4.000,=;
- Gedeelde fietsenberging op de begane grond;
- Parkeren met vergunning of het huren van een buurtstalling.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Lissabonstraat 1 b

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy