Lageweg 7 BEDUM

Lageweg 7 BEDUM

vraagprijs € 385.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 104 m2 -

vraagprijs

€ 385.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 385.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Ben je op zoek naar een karakteristieke VRIJSTAANDE WONING met GROTE GARAGE en GROOT PERCEEL. Dan is dit de woning waar je naar op zoek bent!

Deze goed onderhouden en sfeervolle jaren ’30 woning is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Bedum met vrij uitzicht over landerijen, de ondergaande zon en het mooie torentje van Westerdijkshorn. Daarnaast heb je alle voorzieningen binnen handbereik, zoals een breed winkelaanbod, verscheidenheid aan sportvoorzieningen, scholen en een uitstekend openbaar vervoer verbinding (trein en bus). Dit alles op fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Groningen.

Indeling begane grond:

Ruime entree/hal met trapopgang v.v. laminaatvloer en meterkast, woonkamer van circa 30 m2 (voormalige kamer ensuite) met open haard, vaste kast en v.v. lamelparket en een fraai uitzicht over de landerijen. Vanuit de woonkamer toegang tot de moderne keukenopstelling van circa 7 m2 voorzien van een inbouw gasfornuis, koelkast, vaatwasser, afzuigkap, combi-magnetron en afgewerkt met een natuurstenen blad. Vrijwel alle inbouwapparatuur is de afgelopen jaren vernieuwd.

Vanuit de keuken is de toegang tot een ruime kelder met vaste trap, ideaal als berging en voorraadruimte. De achterhal geeft toegang tot de ruime moderne badkamer v.v. een douchecabine, wastafel, bidet, handdoekradiator en mechanische ventilator, een aparte toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, een opstelplaats voor de HR combiketel en aansluiting wasmachine en droger en tenslotte een slaap-/werkkamer van 7m2. Vanuit de achterdeur heb je toegang tot de heerlijke, besloten en groene (achter) tuin met meerdere terrassen en diverse fruitbomen.

Indeling eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers van resp. 6, 8 en 10 m2 (op 1,5 meter hoogte gemeten). De slaapkamers beschikken deels over vaste kasten, hebben allen een dakkapel en zijn voorzien van screens. De overloop geeft ook toegang tot een bergruimte en een tweede toilet plus fonteintje.

Indeling tweede verdieping:

Beloopbare zolderberging te bereiken middels een vlizotrap.
In de tuin staat een grote garage van circa 46 m2 met bergzolder en ideaal voor diegene die de ruimte zoekt om te klussen. Verder een heerlijk perceel met veel ruimte en prachtig weids uitzicht.

Bijzonderheden:

- Perceelgrootte totaal: 1569m², woonoppervlakte: 104m²
- Grote schuur van circa 46 m2
- Bouwjaar: 1938
- HR combiketel, type Nefit, bouwjaar 2014
- Dak- en spouwmuurisolatie, dubbel glas, deels HR++ isolatieglas
- Schilderwerk buitenom circa 4 jaar geleden, door erkend schilder
- Schilderwerk binnen circa 2 jaar geleden, door erkende schilder
- screens/markiezen op de begane grond en screens op de verdieping

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Lageweg 7

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy