Korreweg 89 GRONINGEN

Korreweg 89 GRONINGEN

vraagprijs € 295.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 86 m2 -

vraagprijs

€ 295.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 295.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op zoek naar een karakteristieke jaren '30 benedenwoning met 3 slaapkamers, een mooie tuin op het zuidoosten of zoek je als belegger en/of ouders voor studerende kinderen een woonhuis waar het fijn wonen is! Stop dan met zoeken en plan een bezichtiging in voor deze woning.

Sfeervol, charmant en karakteristiek zijn enkele woorden die deze woning beschrijven. Dit is dé ideale woning voor degene die sfeervol willen wonen in een gezellige stadswijk, nabij de Groninger binnenstad en daarnaast het Noorderplantsoen, winkelcentrum De Beren en het UMCG op steenworpafstand. Tevens nabij het Wiebengacomplex voor allerlei gezondheidsstudies van de Hanze Hogeschool.

Indeling begane grond:

Entree/tochtportaal (vestibule met origineel tegelwerk), gang, toilet plus fonteintje, woon- en/of slaapkamer aan de voorzijde van circa 16 m2 met sfeervolle erker en wastafel. De ruimte aan de achterzijde van circa 22 m2 is ook uitstekend te gebruiken als woonkamer- en/of slaapkamer met een fraaie serre en openslaande deuren naar de heerlijke achtertuin. Deze twee ruimtes zijn eenvoudig weer samen te voegen tot één grote woonkamer. Vanuit de gang verder toegang tot een trapkast met witgoedaansluitingen, de badkamer met douche plus wastafel en de dichte keuken, voorzien van een nette hoekopgestelde keuken met inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Daarnaast nog een deur naar de tuin.

Indeling eerste verdieping:

Overloop, slaapkamer van circa 9 m2 met vaste kast.

Indeling tweede verdieping:

Overloop met opstelling van de HR combiketel, slaapkamer van circa 9 m2 met twee vaste kast en wastafel.

Tuin:

Via de openslaande deuren in de achterkamer en de deur in de keuken is de zonnige tuin op het zuidoosten te bereiken. Verder heeft de tuin een vrijstaande houten (fietsen)berging van circa 7 m2.

Voordelen van de benedenwoning:
- HR Combiketel, type Intergas, bouwjaar 2022;
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
- Energielabel C;
- 6 zonnepanelen aanwezig met een opbrengst van circa 2400 Kwh per jaar;
- VvE is ingeschreven in de KvK en er is een gezamenlijke opstalverzekering;
- Omzettingsvergunning (onttrekkingsvergunning) aanwezig voor 3 personen;
- Woonhuis wordt aangewezen als “karakteristiek” wat allerlei subsidiemogelijkheden geeft, o.a. 50% van het schilderwerk wordt vergoed.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Korreweg 89

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy