Jan Palachweg 113 ASSEN

Jan Palachweg 113 ASSEN

vraagprijs € 475.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 101 m2 -

vraagprijs

€ 475.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 475.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Heerlijk wonen op een van de mooiste plekjes in Assen kan nu!

In deze comfortabele vrijstaande woning, gelegen op een royaal perceel met grote oprit en een heerlijke vrije en besloten achtertuin.

Door de ligging op een hoekperceel ervaar je veel privacy in de tuin, mede omdat deze met mooi groen is omzoomd. Direct tegenover de woning heb je toegang tot het Anne Frankpark . Ook is het Noord-Willemskanaal dichtbij voor een fijne wandeling of fietstocht.

De woning is gelegen in de gewilde wijk ā€Marsdijkā€œ. Kenmerkend voor de wijk is de fraaie opzet met veel groen, goede voorzieningen en zeer toegankelijke recreatie mogelijkheden. Zo zijn er plantsoenen, scholen, een uitstekend winkelcentrum en zijn ook de natuurgebieden het BalloĆ«rveld en het Zeijerwiek zeer dichtbij; wat wens je nog meer?

INDELING

Begane grond: Entree, hal, meterkast en een garderobehoek. Er is een heerlijke straatgerichte woonkamer met plaats voor een grote zithoek met veel zicht naar groen en ruimte.

Er is een brede doorloop naar de eetkamer welke tuingericht is. Door de ligging van woon-eetkamer , (samen 43 mĀ²) aan de zuidzijde is er veel lichtinval. De open keuken is voorzien van een heel nette keukeninrichting en voorzien van complete inbouwapparatuur. Erg handig is ook de aangrenzende en royale bijkeuken met aansluitingen voor de witgoed opstelling. Vanuit de keuken bereik je zowel de tuin als ook de garage.

Verdieping: Middels een makkelijk beloopbare trap kom je op de overloop. Hier is een stookruimte en er zijn drie slaapkamers met uitstekende gebruiksmogelijkheden door extra ruimte onder de schuine kap. De slaapkamers zijn 7, 8 en 15 mĀ² gemeten boven 1,5 meter, op vloer niveau zelfs 10, 11 en 20 mĀ². De badkamer is voorzien van een nette inrichting en biedt een douche, toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping: Op de tweede verdieping is een zeer royale vliering, ideaal voor opslag van de niet alledaagse spullen.

Op zoek naar een vrijstaande woning die veel heeft te bieden? Bel ons voor een bezichtiging en kom gauw eens vrijblijvend sfeerproeven!

Ter informatie:
Waarborgsom van toepassing en niet zelf bewoningsclausule van toepassing.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Jan Palachweg 113

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy