Jacob van Hattumstraat 55 GRONINGEN

Jacob van Hattumstraat 55 GRONINGEN

vraagprijs € 295.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 87 m2 -

vraagprijs

€ 295.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 295.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Schitterend gelegen, lichte en onderhoudsarme tussenwoning met heerlijke royale en fraai aangelegde tuin, houten berging en prachtige overkapping!

De woning is aan de voorzijde voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en biedt onder meer een keurige keuken, moderne badkamer en toilet.

Deze instapklare eengezinswoning is gelegen in de prachtige wijk “De Held”.

In de directe omgeving vind je naast veel waterpartijen en groen, ook speel- en sportvoorzieningen, zoals een basisschool en kinderopvang. Bovendien is de bereikbaarheid van de uitvalswegen rondom de stad zeer goed. In de buurt is er een zeer compleet winkelcentrum met vele winkeltjes, restaurants en terrassen. Ontspannen doe je in het nabijgelegen Roege bos en het daarnaast gelegen Westpark; een 25 hectare groot parkgebied. Op de fiets ben je binnen vijf minuten uit de stad en is het genieten van de rust van het weidse ommeland.

Indeling: Entree, zeer ruime hal met ruime garderobe hoek, meterkast en een modern toilet met fontein. De tuingerichte woonkamer met schuifpui biedt een heerlijke zithoek en fraai zicht op de tuin. Middels een speelse doorloop is er een halfopen keuken met keurige lichte inrichting en inbouwapparatuur oa: vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en een oven. Er is ruimte voor een eetopstelling in de keuken.

Vanuit de woonkamer ga je middels de schuifpui de tuin in. Zie je jezelf al zitten onder deze sfeervolle overkapping? Genietend van de tuin zit je onder de overkapping heerlijk beschut, zowel in de winter als lekker in de schaduw in de zomer. Verdieping: Overloop, drie flinke slaapkamers met mooie formatien, te weten: 14, 10 en 8 m²! De verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer en de slaapkamers hebben heerlijke grote ramen. Fijne slaapkamers qua formaat, maar ook voor thuiswerken zeer geschikt.

De badkamer is recent vernieuwd en voorzien van keurig tegelwerk. Er is een ruime douche, een groot wastafel meubel met praktische laden en een designradiator voor de warme handdoek.

Goed om te weten:

- Kunststof kozijnen voorzijde geplaatst in 2024;
- Er zijn keurige wanden en een strakke en moderne houten vloer;
- Verdieping geheel hoogwaardig laminaat;
- Ruime houten berging met extra overkapping;
- 6 zonnepanelen (2021);
- Fraai sanitair in badkamer en toilet (recent geplaatst);
- Tuin compleet op nieuw aangelegd;
- Energielabel B.

Bel snel voor een bezichtiging en kom gauw kennismaken met je nieuwe huis!

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Jacob van Hattumstraat 55

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy