IJsselstraat 61 a GRONINGEN

IJsselstraat 61 a GRONINGEN

vraagprijs € 274.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 90 m2 -

vraagprijs

€ 274.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 274.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Ruime bovenwoning met dakterras in de gewilde Rivierenbuurt!

Aan de gezellige IJsselstraat ligt deze nette bovenwoning voorzien van drie slaapkamers, ruime woonkamer en heerlijk dakterras. De Rivierenbuurt is een leuke buurt achter het station met vele voorzieningen op enkele minuten fietsen van het stadscentrum. Na het eten nog even lekker wandelen in het Stadspark of de stad in? Alles is op steenworp afstand te vinden.

Het betreft hier een groot type bovenwoning, verdeeld over drie lagen. Unieke kans voor de zoeker naar extra woonruimte!

INDELING

Afgesloten portiek met trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping vind je de grote woonkamer van ca. 29 m² met grote raampartijen aan beide kanten. Aan de achterzijde tevens de deur naar het dakterras. Door de ligging aan de woonkamer is dit de ideale plek om lekker buiten te kunnen zitten. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning is en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op deze verdieping bevindt zich ook het toilet.

Op de tweede verdieping heb je vanaf de overloop toegang tot twee fijne slaapkamers van ca. 17 m² en 8 m². Beide kamers zijn voorzien van inbouwkasten. Aan de voorzijde is de ruime badkamer van ca. 4 m². De badkamer beschikt over een douche, wastafel, designradiator en aansluiting voor de wasmachine.

De derde verdieping is te bereiken middels een vaste trap en biedt nog een verrassend ruime derde slaapkamer.

LIGGING

De Rivierenbuurt ligt direct achter het station en biedt veel voorzieningen. Er is een goede supermarkt, een gezellig café, sportvoorzieningen en scholen. De binnenstad is op enkele minuten fietsen. Wil je de stad uit? Vanuit de Rivierenbuurt zit je zo op alle uitvalswegen.

BIJZONDERHEDEN

- Grotendeels voorzien van dubbel glas;
- Energielabel C;
- Slapende VvE;
- Aanvaarding in overleg.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: IJsselstraat 61 a

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy