Hoofdweg 17 SINT ANNEN

Hoofdweg 17 SINT ANNEN

vraagprijs € 219.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 73 m2 -

vraagprijs

€ 219.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 219.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

*** WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING AAN TE VRAGEN ***

Ben je op zoek naar een leuk, goed onderhouden woonhuis met een modern voorzieningenniveau, heerlijke tuin met veranda en een garage? Dan is deze karakteristieke 2/1 kap woning in de gezellige dorpskern van Sint Annen zeker iets voor jou!

Deze sfeervolle 2/1 kap woning aan de Hoofdweg in Sint Annen kent naast de woonkamer en de woonkeuken, een badkamer op de begane grond en 2 goede slaapkamers en vlizotrap naar de ruime bergzolder.
Het geheel is prima onderhouden en heeft een modern voorzieningenniveau. De heerlijke tuin met veranda en de garage maken het geheel compleet.

Sint Annen is een karakteristiek en rustig dorp, uitstekend gelegen tussen Ten Boer en Bedum en heeft een directe aansluiting op de Eemshavenweg, waarbij de stad Groningen op nog geen 10 autominuten ligt.

Indeling begane grond:

Vanuit de entree/hal met trapopgang, modern toilet (2018), meterkast en de kelder, heb je toegang tot de sfeervolle woonkamer van circa 23,5m² gesitueerd aan de straatzijde. De (woon)keuken van circa 9m² is gesitueerd aan de tuinzijde en beschikt over een prima keukeninrichting (2015) voorzien van enig inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, koelkast, combi-oven, vaatwasser, wasemkap en witgoedaansluitingen. De keuken kent verder een infraroodpaneel, een mooie houten schuifdeur en een deur naar de tuin. Tot slot de moderne badkamer (2018), toegankelijk vanuit de entree/ hal en voorzien van inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en design radiator.

Indeling eerste verdieping:

Vanaf de overloop is er toegang tot de 2 goede slaapkamers van resp. 6m² en 14m², ruimte voor een bergkast en middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder met veel ruimte voor opslag.

De heerlijke, besloten tuin is gesitueerd op het zonnige zuidwesten, kenmerkt zich door veel privacy en bestaat voornamelijk uit terras en een fraaie terrasoverkapping uit 2021.

De garage met aangebouwde berging maken het geheel compleet.

Bijzonderheden:
- CV-ketel: Remeha Tzerra bouwjaar: 2014 (eigendom);
- Modern voorzieningenniveau: Keuken uit 2015, Badkamer en Toilet uit 2018;
- 7 stuks zonnepanelen;
- Fraaie pelletkachel (2023) aanwezig in de woonkamer;
- De grootste slaapkamer op de verdieping is recent vergroot en geeft nog meer lichtinval;
- Garage met daarnaast de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein;
- De gevel en het hoofddak zijn in mei 2024 gereinigd en zien er fris uit.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen