Gangboord 34 GRONINGEN

Gangboord 34 GRONINGEN

vraagprijs € 219.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 86 m2 -

vraagprijs

€ 219.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 219.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Heerlijk ruim en licht appartement met keurige keuken en badkamer, drie slaapkamers en een fantastisch uitzicht op een plantsoen.

De gewilde en fraai opgezette woonwijk Lewenborg kenmerkt zich door fraaie plantsoenen en speelvelden voor de kinderen. Je kunt er heerlijk wandelen en vanaf de Gangboord ben je zo in het recreatiegebied Noorddijk en sportcentrum Kardinge.

Er zijn vele basisscholen in de buurt en het grote overdekte winkelcentrum is om de hoek.

INDELING

Neem de trap naar de eerste verdieping en kom binnen bij Gangboord 34. De entree biedt toegang tot de eerste slaapkamer van ca. 12 m² en de ruime woonkamer van 23 m². De woonkamer biedt veel lichtinval door de grote raampartij en de half open keuken. De moderne keuken is ca. 13 m² en voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, afzuigkap, oven, magnetron en koel/vriescombinatie. De keuken geeft toegang tot het ruime balkon met fraai uitzicht.

Vanuit de hal zijn de andere twee slaapkamers van ca. 9 m² en 13 m² te bereiken. De hal biedt ook toegang tot een praktische kast met wasmachine aansluiting, separaat toilet met wandcloset en fonteintje en de nette badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en designradiator.

Op de begane grond is nog een praktische berging van ca. 7 m² te vinden.

LIGGING

Gelegen in de groene wijk Lewenborg met vele voorzieningen. Scholen, winkels en horeca zijn hier allemaal te vinden. De binnenstad is op fietsafstand te bereiken. Wil je de stad uit? Binnen enkele minuten zit je met de auto op de ringweg.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Bel snel voor een bezichtiging en ervaar dit leuke appartement zelf!

BIJZONDERHEDEN

- Energielabel B;
- Actieve VvE (bijdrage €156,27 per maand);
- Aanvaarding in overleg, kan snel.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Gangboord 34

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy