Frans van Mierisstraat 14 GRONINGEN

Frans van Mierisstraat 14 GRONINGEN

vraagprijs € 199.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 57 m2 -

vraagprijs

€ 199.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 199.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

*** WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING HELAAS NIET MEER MOGELIJK ***


STARTERS OPGELET

Ontdek dit charmante beletage appartement in de wijk Kostverloren. Geniet van de heerlijk lichte woonkamer, de twee zonnige balkons en de actieve VvE. Deze woning biedt het perfecte evenwicht tussen stadsleven en rust.

Kom binnen bij dit leuke appartement via het afgesloten portiek en neem de trap naar de eerste woonlaag (beletage). Vanuit de ruime entree heb je toegang het keurige toilet, eerste slaapkamer van ca. 8 m², de keuken en de woonkamer. De woonkamer is ca. 19 m² en beschikt over een grote raampartij. Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer van ca. 10 m². De beide slaapkamers worden gescheiden door de moderne badkamer die vanuit beide slaapkamers toegankelijk is. Deze nette badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel. De slaapkamer van ca. 8 m² is voorzien van een vaste kast en balkon op het noordwesten. Vanuit de entree en de woonkamer zijn de keuken toegankelijk. Deze keurige keuken biedt tevens toegang tot het balkon op het zuidoosten. In de woning is daarnaast nog een kast met aansluiting voor de wasmachine. In het souterrain is nog een zeer ruime berging van ca. 11 m² aanwezig.

De wijk Kostverloren is met recht ideaal te noemen. Op slechts vijf minuten fietsafstand zit je in hartje stad. Wil je de stad uit? Binnen een minuut zit je op de ringweg. De wijk biedt volop voorzieningen zoals een supermarkt, scholen en restaurants.

Is dit jouw droomhuis? Bel ons snel voor een bezichtiging en wie weet is dit mooie plekje straks van jou.

BIJZONDERHEDEN

- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €123,60
- Energielabel D
- Voorschot stookkosten €85 per maand
- Aanvaarding kan snel.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Frans van Mierisstraat 14

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy