De Lijsterbes 11 BEDUM

De Lijsterbes 11 BEDUM

vraagprijs € 275.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 112 m2 -

vraagprijs

€ 275.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 275.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Ben je op zoek naar een NETTE EENGEZINS(HOEK)WONING gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonomgeving. Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Deze hoekwoning beschikt onder andere over een Z-vormige woonkamer, een halfopen keuken met nette, doch eenvoudige keukeninrichting voorzien van enige inbouwapparatuur, 3 slaapkamers plus een vaste trap naar zolder met een slaapkamer. Maar ook op het gebied van duurzaamheid is er veel gebeurd en heeft de woning een energielabel A, vanwege o.a. de vloerisolatie, 7 zonnepanelen en kunststof kozijnen met HR++ glas. Naast de kindvriendelijke woonomgeving loop je zo het Geert Reinderspark of Bedumerbos in of trap je een balletje op het Arjen Robbenveld. Daarnaast liggen voorzieningen als een ruim winkelaanbod, huisartsenpost, basisonderwijs en openbaar vervoer op loopafstand. Bedum is goed bereikbaar per bus en trein. De N46 Eemshaven en Groningen zorgt dat je binnen 10 autominuten in het centrum van Groningen staat. Via de Eemshavenweg zijn de oostelijke en westelijke ringweg van Groningen bereikbaar in 5 minuten.

Indeling begane grond:
Entree en hal met een meterkast, toilet met fonteintje, ruime en lichte zonnige Z-vormige woonkamer en een halfopen keuken voorzien van een hoekkeuken met inbouwapparatuur van totaal circa 34 m2. De ruime bijkeuken van 9 m2 met veel bergruimte en toegang naar de overkapping en fraai ingerichte en groen tuin.

Indeling eerste verdieping:
Een ruime overloop, drie slaapkamers van resp. 6, 11 en 12 m2 voorzien van een moderne laminaatvloer en een nette badkamer met dakraam en voorzien van een douche, hangend toilet, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine.

Indeling tweede verdieping:
Via de vaste trap naar de tweede verdieping vind je een royale zolder met een dakraam en opstelling voor de HR-combiketel. De zolder is nu ingedeeld met overloop en veel bergruimte en een slaapkamer van circa 9 m2 met dakvenster.

Voordelen van het woonhuis:
- energielabel A;
- grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas;
- 7 zonnepanelen;
- vloerisolatie;
- Voegwerk van de bijkeuken is vernieuwd.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: De Lijsterbes 11

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy