Couperusstraat 18 GRONINGEN

Couperusstraat 18 GRONINGEN

vraagprijs € 219.500 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 72 m2 -

vraagprijs

€ 219.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 219.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

WONEN IN STIJL AAN DE ZUIDZIJDE VAN GRONINGEN
Ben jij een starter op de woningmarkt of iemand die droomt van de perfecte mix tussen stadse voorzieningen en rust? Dan is dit jouw kans om de sleutels te bemachtigen van een prachtige portiekflat aan de zuidzijde van Groningen!

HIGHLIGHTS VAN DIT APPARTEMENT

IDEALE LIGGING
De portiekflat bevindt zich aan de zuidzijde van Groningen, gelegen in de wijk de Wijert. De Couperusstraat is een rustige gemoedelijke straat gelegen op een kleine 3 minuten fietsen van het Helperplein en 10 minuten fietsen van het stadcentrum van Groningen. Daarnaast zit je binnen 1 minuut op de ringweg. Faciliteiten zoals winkels, leuke restaurantjes, sportscholen en de huisarts zijn dus nabij gelegen. Verder kan je heerlijk het groen opzoeken, want het Sterrebos, Stadspark en binnenkort het Zuiderplantsoen liggen allemaal op een paar minuten fietsen.

RUIME LICHTE WOONKAMER
Voel de vrijheid in de riante woonkamer met open keuken van samen circa 40 m² voorzien van grote ramen aan beide kanten. De perfecte plek voor gezellige avonden met vrienden of ontspannen momenten na een drukke dag. Daarnaast verder 2 slaapkamers van respectievelijk 9 en 11 m². Aan de voorzijde bevindt zich een ruim balkon van circa 7 m² op het zuidwesten.

JOUW NIEUWE THUIS?
Stap binnen in dit ruime appartement van 72 m² en ervaar het zelf. Een actieve en hechte VVE, en met het energielabel C ben je verzekerd van een zorgeloos woongenot. Praktisch zijn de kunststof kozijnen in de gehele woning met dubbelglas, deze zorgen voor goede isolatie en zijn onderhoudsvriendelijk. In het souterrain bevindt zich een riante berging (ca. 15 m²), met voldoende ruimte voor zowel je fiets(en) als ook voor de berging van je (kerst)spullen. In het pand is er een actieve gezonde VVE, die niet alleen zorg draagt voor het onderhoud maar ook wil investeren in duurzaam wonen. Plannen hier omtrent worden op dit moment nog uitgewerkt, maar te denken valt aan; het in de toekomst plaatsen van zonnepanelen, uitvoeren van gevelisolatie en de transitie naar gasloos wonen.

Het appartement ademt kwaliteit met dubbel glas en een nette afwerking. De keuken is voorzien van een hoekkeuken en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, vriezer, afzuigkap, 5-pits fornuis, magnetron en oven. De woning beschikt over een separaat toilet en badkamer voorzien van een douche en wastafelmeubel.

Voordelen van het appartement:
- gelegen in de populaire wijk de Wijert;
- op korte afstand van het NS hoofdstation;
- 2 slaapkamers;
- Zonnig balkon op het zuidwesten;
- Interne (fietsen)berging voorzien van elektra (ca. 15 m²);
- Woonoppervlakte circa 72 m²;
- Gezonde actieve VVE, bijdrage € 128,49 p/mnd.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen