Bonairestraat 56 GRONINGEN

Bonairestraat 56 GRONINGEN

vraagprijs € 339.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 105 m2 -

vraagprijs

€ 339.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 339.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

EEN DROOMHUIS VOOR GEZINNEN EN STADSLIEFHEBBERS

Deze prachtige tussenwoning biedt alles wat je zoekt: ruimte, comfort en een perfecte balans tussen stadse voorzieningen en rust. Ideaal voor gezinnen en mensen die van het stadsleven houden maar toch verlangen naar een rustige woonomgeving. Deze leuke woning beschikt over drie ruime slaapkamers, eigen parkeerplaats en een zonnige tuin.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

• Eigen parkeerplaats
• 3 ruime slaapkamers
• Nette badkamer
• Energielabel A
• 6 zonnepanelen
• Actieve VvE voor de binnentuin (bijdrage €15,62 per maand)

INDELING

Kom binnen bij Bonairestraat 56 vanuit de ruime entree met voldoende ruimte voor schoenen en jassen. De entree biedt toegang tot het toilet (voorzien van fonteintje), trap naar boven en de deur naar de woonkamer met open keuken. De woonkamer is ca. 29 m² en beschikt over veel lichtinval door de grote raampartijen. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Aan de achterzijde ligt de fijne tuin voorzien van houten berging en achterom.
Op de eerste verdieping liggen twee slaapkamers van ca. 10 m² en 15 m². Op deze verdieping is tevens de nette badkamer te vinden. Deze is voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel.
De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap en is ca. 30 m² groot. Deze kamer is multifunctioneel als slaapkamer, thuiswerkplek of hobbyruimte. Deze ruimte biedt ook de mogelijkheid om hier eenvoudig twee kamers te realiseren. Op deze verdieping is tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger.

LIGGING

De woning is gelegen in een actieve buurt met een Vereniging van Eigenaren die zorgdraagt voor de prachtige binnentuin. Voor een minimale bijdrage van slechts €15,62 per maand, geniet je van een goed onderhouden en sfeervolle afgesloten gemeenschappelijke tuin. Bovendien heb je de luxe van een eigen parkeerplaats (achter een toegangshek).
Deze tussenwoning biedt een unieke combinatie van stadsleven en rust. De gezellige buurt alle benodigde faciliteiten zoals een supermarkt (om de hoek!), scholen en parken. Binnen enkele minuten ben je in het bruisende centrum met al haar voorzieningen, terwijl je thuis kunt genieten van een rustige omgeving. Wil je de stad uit? Er is een goede busverbinding in de wijk en binnen enkele minuten zit je op de ringweg.

Klinkt dit als jouw droomhuis? Bel snel voor een bezichtiging en ervaar deze leuke woning zelf.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen