Amalia van Solmsstraat 24 a GRONINGEN

Amalia van Solmsstraat 24 a GRONINGEN

vraagprijs € 239.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 57 m2 -

vraagprijs

€ 239.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 239.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Ben je een starter op de woningmarkt of zoek je een oase van rust midden in de stad? Dan hebben wij het perfecte appartement voor jou! Gelegen in de geliefde Oranjebuurt, biedt deze bovenwoning een unieke mix van authenticiteit en moderne gemakken.

Stap binnen in deze prachtige bovenwoning en laat je verrassen door de charmante mix van authentieke elementen en moderne voorzieningen. De originele kamer en suite ademt een sfeer van vervlogen tijden, terwijl de recent vernieuwde keuken (2024) je voorziet van alle hedendaagse luxe. De keuken is een droom voor elke thuiskok, uitgerust met de nieuwste apparatuur en afgewerkt met stijlvolle details.

Met een woonoppervlakte van 57 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor een comfortabel stadsleven. De indeling is praktisch en uitnodigend, met een lichte woonkamer die middels de originele deuren toegeeft tot de eetkamer. Eventueel kan hier ook een tweede slaapkamer met eigen toegang gerealiseerd worden.

Vanuit de gang bereik je middels de fraaie paneeldeuren zowel de keuken, als ook woonkamer en-suite en de badkamer. Er is een keurige en moderne badkamer met douche en toilet, geheel netjes betegeld.
Ook is er een ruime slaapkamer met wastafelmeubel, een vaste kast en er is ruim plaats voor een tweepersoonsbed.

De ligging van de woning is ideaal: op steenworp afstand van het gezellige Nassauplein en het prachtige Noorderplantsoen. Hier geniet je van het beste van beide werelden: de levendigheid van de stad met zijn restaurants, cafés en winkels, en de rust van groene parken en stille straatjes.

Voel de charme van deze karakteristieke bovenwoning en stel je voor hoe je hier je nieuwe thuis maakt. De combinatie van authentieke details, moderne voorzieningen en de gunstige ligging maakt dit appartement tot een unieke kans op de woningmarkt. Bel snel voor een bezichtiging en ervaar deze fijne woning zelf!

BIJZONDERHEDEN
• Gelegen in de gewilde Oranjebuurt;
• Authentieke elementen;
• Moderne keuken (2024);
• Balkon aanwezig (gelegen op het zuidwesten);
• Energielabel F;
• Grotendeels HR++ beglazing;
• Om de hoek van het gezellige Nassauplein en het Noorderplantsoen;
• Niet zelf bewoningsclausule van toepassing.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen