Albertine Agnesplein 17 GRONINGEN

Albertine Agnesplein 17 GRONINGEN

vraagprijs € 450.000 k.k. Excl. € 185,91 servicekosten

Woonhuis - woonoppervlakte 117 m2 -

vraagprijs

€ 450.000 k.k. Excl. € 185,91 servicekosten

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 450.000 Kosten koper
Excl. € 185,91 servicekosten
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Wil je ook wonen in een ruime en fijne stadswoning gelegen aan een verkeersluw, rustig en gezellig pleintje? Dan is dit misschien wel de woning die je zoekt! Deze sfeervolle en samengevoegde beneden- en bovenwoning uit 1929 is ontworpen door de architecten Kuiler en Drewes en is voorzien van een achtertuin en maar liefst 5 slaapkamers!

De ligging is ideaal te noemen. Het huis is gelegen in de gewilde Oranjebuurt, in een hofje met een kinderspeelplaats en zonder doorgaand verkeer. Veilig spelen en rustig wonen. Het centrum van de stad Groningen is binnen 10 minuten op de fiets bereikbaar en op korte afstand bevinden zich voorzieningen als openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen en supermarkten. Daarnaast loop je zo door naar het Noorderplantsoen of bereik je binnen 5 minuten fietsen het Zernike campus.

De oorspronkelijke woning is eind jaren twintig van de vorige eeuw gebouwd en ontworpen en in 2003 samengevoegd en professioneel casco gerenoveerd. Met de renovatie is ook de oude stijl en het oorspronkelijke gevelbeeld in de buurt teruggebracht, wat het geheel tot een sfeervolle woonomgeving maakt.

Indeling begane grond:

Entree/hal met toilet plus fonteintje, kelderkast en trapopgang. Sfeervolle woonkamer met open keuken van totaal circa 32 m2 met nette keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en aansluitend de bijkeuken met witgoedaansluitingen. Via de keuken loop je de fijne achtertuin in.

Indeling eerste verdieping:

Overloop met toilet, bergkast en een drietal slaapkamers. Daarvan een van circa 7 m2 met deur naar een balkon en opstelling voor de HR Combiketel, en twee slaapkamers van circa 12 en 13 m2.

Indeling tweede verdieping:

Overloop, 2 slaapkamers van resp. 8 en 10 m2, beiden voorzien van een dakkapel. Badkamer van circa 5 m2 met ligbad, douchecabine, wastafel, handdoekenradiator en mechanische ventilatie.

Indeling derde verdieping:

Bergvliering te bereiken met een ladder.

In de tuin is nog een stenen berging aanwezig van circa 4 m2 .

Voordelen van het woonhuis:

- woonoppervlak ca. 117 m2;
- inhoud 450 m3;
- goed geïsoleerd (2003);
- cv-verwarmd (HR-ketel, type Intergas Hre, bouwjaar 2020);
- actieve VVE (voor het gehele casco-onderhoud) voor onbezorgd onderhoud;
- nog de mogelijkheid voor de aanvullende Vaste Vergoeding van € 5.000,=;
- nog de mogelijkheid om SNN subsidie van € 4.000,= aan te vragen.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Albertine Agnesplein 17

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy